GENIUS TRIGON 02 KIT ΜΟΤΕΡ ΜΠΡΑΤΣΑ ΑΡΘΡΩΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗΣ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ

930,00 €
με ΦΠΑ
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Περιγραφή

Trigon 02

Οικονομικά αποδοτικό, απλό και γρήγορο στην εγκατάσταση

·         Το TRIGON είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση, ιδανική για εφαρμογές σε φύλλα όπου υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ φύλλου και μεντεσέ, γεγονός που εμποδίζει την κανονική χρήση του χειριστή. Η ειδική κινηματική κίνηση επιτρέπει απλή, γρήγορη εγκατάσταση.

·         Η περιστροφή του πείρου εξόδου και το σύστημα των βραχιόνων κατά της διάτμησης επιτρέπουν την κίνηση του φύλλου.

·         Το σύστημα απελευθέρωσης επιτρέπει την κίνηση του φύλλου με το χέρι, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

·         Οι ηλεκτρικοί διακόπτες ορίου στο άνοιγμα και το κλείσιμο, με μικρομετρική ρύθμιση, είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της επιβράδυνσης ή της διακοπής. 

·         Ο ηλεκτρομειωτήρας διαθέτει σύστημα αντίθετης διάτμησης βραχίονα και συνιστάται για εφαρμογές σε μεγάλες περσίδες χωρίς να χρειάζεται να δημιουργούνται κόγχες ή για κινήσεις προς τα έξω.

·         Πεδίο εφαρμογής: έως 3 μέτρα με κλείδωμα φύλλων, μέχρι 2 μέτρα χωρίς ηλεκτρική κλειδαριά .

·     

Σύνθεση της συσκευασίας:

- 2 πλήρεις κινητήρες αρθρωτούς βραχίονες 
- 1 πίνακα ελέγχου 
- 2  κοντρολ 3 καναλιών
- ένα ζεύγος φωτοκυττάρων 
- 1  φάρο πρειδοποιητικό με πορτοκαλί φως 

2 αντικείμενα
Genius

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς